Εξωτερικοί Συνεργάτες

Δαμασκηνή

Δαμασκηνή

Γραφίστρια

Ελευθέριος

Ελευθέριος

Business- Individual Risk Management Specialist

Μπετίνα

Μπετίνα

Νομικός Σύμβουλος

ΔΑΜΑΣΚΗΝΗ

Γραφίστρια

Η Δαμασκηνή γεννήθηκε στη Αθήνα.
Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε επί τρία έτη στο εκπαιδευτικό Όμιλο ΆΚΤΟ από όπου και έλαβε το πτυχίο της Γραφιστικής.
Ως δείγμα δε της άρτιας τεχνικής της κατάρτισης αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι στην ετήσια έκθεση των αποφοίτων , έργα της διακρίθηκαν, για να αποτελέσουν το υλικό για τη διαφημιστική καμπάνια του Ομίλου.
Εξειδικεύτηκε στο αντικείμενο της επί μια τριετία σε εταιρεία του Ιδιωτικού τομέα και από 15ετίας εργάζεται επιτυχώς ως ελεύθερη επαγγελματίας συνεργαζόμενη με πολλές γνωστές επιχειρήσεις και ιδιώτες.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Business- Individual Risk Management Specialist

Είναι απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου του Τμήματος Οικονομικής Περιφερειακής Ανάπτυξης και απόφοιτος της Ε.Ι.Α.Σ., IFAacademy.
Ο Λευτέρης ξεκίνησε την ενασχόληση του στον χώρο των ασφαλίσεων το 2007 στο ασφαλιστικό γραφείο MIS Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και εν συνέχεια το 2017 δημιούργησε την WIN BROKERS μια εταιρεία που εξειδικεύεται
στη ανάλυση και πρότεραιοποιηση ασφαλιστικών αναγκών σε corporate πελάτες αλλά και σε φυσικά πρόσωπα.

ΜΠΕΤΙΝΑ

Νομικός Σύμβουλος

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2008.
Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ασκεί μαχόμενη δικηγορία στην Αθήνα και ασχολείται ιδίως με τον χειρισμό νομικών υποθέσεων και παροχή νομικής υποστήριξης στα ακόλουθα πεδία: Αστικό Δίκαιο και ιδίως Εμπράγματο Δίκαιο, έρευνες ακίνητης περιουσίας, αγοροπωλητήρια συμβόλαια, Κτηματολόγιο, Μισθώσεις, Ενοχικό Δίκαιο, Αυτοκίνητα, Οικογενειακό Δίκαιο, Κληρονομικό Δίκαιο και Εμπορικό Δίκαιο. Επί σειρά ετών εργαζοτάν σε μια από τις πιο διακεκριμένες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα.
Διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση με την τακτική συμμετοχή σε Πανελλήνια Συνέδρια, Σεμινάρια & Διημερίδες που άπτονται του χώρου της Νομικής.