Η διέγερση Theta Burst (TBS) είναι μια νεότερη, εξελιγμένη και συντομότερη μορφή TMS, γνωστή και ως ‘’Express TMS’’.

 

Σύμφωνα με ερευνητικές μελέτες, η TBS επιδρά παρόμοια, αν όχι καλύτερα, συγκριτικά με τη συμβατική rTMS (επαναληπτική διακρανιακή μαγνητική διέγερση), παρουσιάζοντας ισχυρότερες και πιο μακροχρόνιες θετικές αλλάγες στην εγκεφαλική δραστηριότητα, ενώ απαιτεί αξιοσημείωτα λιγότερο χρόνο χορήγησης για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και άλλων νευρολογικών και ψυχιατρικών διαταραχών.

Τον Αύγουστο του 2018, ο FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) εξέδωσε ένα πρωτόκολλο TBS 3 λεπτών για τη θεραπεία της μείζονος καταθλιπτικής διαταραχής ενώ με τη συμβατική μορφή ΤΜS απαιτούνται εώς και 40 λεπτά ανά συνεδρία.

Το τυποποιημένο πρότυπο ΤΒS αποτελείται από τρεις εκρήξεις παλμών που δίδονται στα 50 Hz και επαναλαμβάνονται κάθε 200 ms.

Η εκκαθάριση από τον συγκεκριμένο φορέα βασίστηκε στη κλινική μελέτη THREE-D η οποία διεξήχθη σε συνεργασία από τρία κορυφαία ερευνητικά νοσοκομεία στον Καναδά (CAMH, UHN και UBC) με 414 συμμετέχοντες με μείζονα κατάθλιψη.

Εξίσου ασφαλής και αποτελεσματική με τη ΤΜS σε λίγα μόλις λεπτά!

Είμαστε περήφανοι για τον υπερσύγχρονο αξιόπιστο εξοπλισμό του ιατρείου μας χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα μηχανήματα όπως και για τη χορήγηση ΤΒS ως αποκλειστικά FDA-cleared.

Για περεταίρω ενημέρωση, παρακαλουθείστε το ακόλουθο βίντεο:

 

Θέλετε να μάθετε έαν είναι κατάλληλη για εσάς;

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας. Είμασε εδώ για εσάς.